Vineri, 20 aprilie, ora 18:00, la sala mică a Cinema Victoria din Bârlad, str. Republicii, nr. 250, vă invităm să dezbatem cu femei care au reușit în politică, de ce este necesară implicarea femeilor, care a fost rețeta lor de succes dar și care au fost dezamăgirile și satisfacțiile lor.

Deși reprezintă mai mult de 50% din populație, femeile ocupă mai puțin de 20% din locurile din consiliile locale și din Consiliul Județean Vaslui și doar 3 din 10 parlamentari sunt femei în acest moment. În Parlament mai puțin de 20% dintre parlamentari sunt femei.

Cum putem îmbunătăți procentul de reprezentativitate, educația și rolul femeii în schimbarea politicii?

Hai alături de noi la o dezbatere organizată de USR Vaslui. Membrilor USR Vaslui li se vor alătura Cosette Chichirău, deputat USR de Iași, Raluca Amariei, vicepreședinte USR și Cristina Coroblea, consilier local din partea USR în Consiliul local al Sectorului 5, București.

Dezbaterea va fi moderată de deputatul USR de Vaslui, Mihai Botez.

Invitația este adresată doamnelor și domnișoarelor care doresc o porție sănătoasă de inspirație de la femei care au reușit, dar și domnilor care ar dori totuși să înțeleagă mai bine și punctul de vedere al femeilor referitor la subiectul discutat. Suntem siguri că dezbaterea va fi una cu interesantă și captivantă.

Vă rugăm să ne contactați și să vă rezervați locul la adresa de e-mail [email protected] sau număr de telefon 0725 109 712.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!