Am ales!  

Am fost prezent și am semnat moțiunea „FORȚA DREPTEI”  depusă de președintele Ludovic Orban. 

  Cu toată convingerea si încrederea am făcut această alegere, deoarece consider că Ludovic Orban, este garantul stabilității, a integrității și onestității, atribute ce fac din el, un veritabil lider liberal. 

    România trebuie să-și păstreze parcursul european, dar cu un statut de națiune puternică, în care tradițiile și valorile naționale rămân neîntinate. 

     Este o idee lipsită de realism, încercarea de a transforma PNL, într-un partid „progresist”, deoarece tocmai viziunea tradiționalistă, a fost cea care a dat fortă în timp și a creat Partidul National Liberal de astăzi.  

  Fundamentul ce stă la baza PNL, este ideea de „partid national”, în care  

 

pluralismul de idei, spiritul creștin, valorile familiei și cele ce definesc identitar România, asigură viitorul acestui partid istoric. 

 Au trecut trei ani de grele încercări pentru România, iar PNL și-a asumat o guvernare în cele mai grele condiții de pandemie. Ludovic Orban, prin deciziile pe care le-a luat ca prim ministru și președinte al partidului, a demonstrat că este cu adevărat un lider al dreptei, asigurând o bună guvernare și o consolidare a PNL. 

  Astăzi, nu vorbim doar de PNL, ci de viitorul României! Trebuie să privim dincolo de 25 septembrie, să avem viziunea unui partid puternic si coerent, care a promis întregii Românii, că lucrurile se vor schimba în bine.  

Așa să ne ajute Dumnezeu!