Promisiunea făcută, am onorat-o! 

“ Echipele Reiser sunt la muncă , astfel încât până pe data de 22 iulie pachetul de străzi preluat de la SC Motris să fie finalizat. Este vorba de străzile Poradim, Vasile Voiculescu, Zimbrului, Ion Buzdugan, Bariera Puiești ( partea stângă) , Pictor Adamiu, Alexandru cel Bun, Toma Chiricuță”, a declarat Daniel Buzamăt, managerul Reiser SA.

Chiar dacă este caniculă, se lucrează intens pentru a finaliza carosabilul și trotuarele care au avut de suferit în urma lucrărilor de canalizare și apă.

Începând cu data de 25 iulie, Reiser SA va intra la refacerea următorului pachet de străzi, iar pentru evitarea posibilelor neplăceri vor anunța din timp bârlădenii unde vor începe lucrările.

 

 

ConyTV BârladAdministrațieEvenimenteSocialSe lucrează intens chiar dacă este caniculă  Promisiunea făcută, am onorat-o!  “ Echipele Reiser sunt la muncă , astfel încât până pe data de 22 iulie pachetul de străzi preluat de la SC Motris să fie finalizat. Este vorba de străzile Poradim, Vasile Voiculescu, Zimbrului, Ion Buzdugan, Bariera Puiești ( partea stângă) , Pictor Adamiu, Alexandru cel...Vezi ce-i de văzut !