Privind politica în domeniul investiţiilor publice, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA (CNAIR) are ca priorități startegice investiționale, pentru perioada 2021-2024, finalizarea obiectivelor/proiectelor de investiții aflate într-un stadiu avansat de realizare, având finanțarea asigurată și continuarea lucrărilor aflate în derulare, dar și începerea de noi lucrări.
Lista principalelor proiecte de construcţie și modernizare, introduse în Buget în anul 2021 cuprinde și VARIANTA DE OCOLIRE A MUNICIPIULUI BÂRLAD, aflată deja în execuţie, dar și elaborarea/completarea studiului de fezabilitate pentru DRUMUL EXPRES TIȘIȚA-ALBIȚA.
În portofoliul de proiecte în pregătire, pentru care există deja alocări bugetare în anul 2020 cuprinde variante de ocolire aflate în etapa de pregătire (elaborare Studiu de Prefezabilitate, Studii de Fezabilitate şi Proiecte Tehnice), se află și VARIANTA DE OCOLIRE A MUNICIPIULUI VASLUI.
Iulian Mihail Bîca – senator PNL Vaslui
ConyTV BârladAdministrațiePoliticăIulian Mihail Bîca,Județul Vaslui,pe lista marilor obiective de infrastructură!Privind politica în domeniul investiţiilor publice, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA (CNAIR) are ca priorități startegice investiționale, pentru perioada 2021-2024, finalizarea obiectivelor/proiectelor de investiții aflate într-un stadiu avansat de realizare, având finanțarea asigurată și continuarea lucrărilor aflate în derulare, dar și începerea de noi lucrări. Lista principalelor...Vezi ce-i de văzut !