Filiala locală Vaslui a Uniunii Salvați România a organizat, în data de 7 iulie 2019, alegeri pentru funcțiile de Președinte, Vicepreședinte și membri ai Biroului Local. Evenimentul a avut loc în Sala de Conferințe a Hotelului “Vaslui” din localitatea Vaslui .

               La Adunarea Generală din data de 7.07.2019,  noul biroul local a fost învestit cu un mandat de 1 an și 6 luni. Mandatul coincide cu desfășurarea celor 3 rânduri de alegeri: prezidențiale, locale și parlamentare.

               Pentru funcția de președinte, membrii filialei locale l-au ales pe Dănuț Bîicu. Completează biroul local din funcția de vicepreședinte  Mariana Rădoi și Simona-Daniela Richard , iar Dragoș-Andrei Chirica și Petru-Bogdan Bungeanu vor fi membri ai biroului.

          Alegerile europarlamentare au reprezentat un punct de cotitură în politica județului Vaslui. USR PLUS a câștigat alegerile în municipiul Vaslui, ceea ce insuflă optimism cu privire la viitorul județului.

          “Vasluienii ne-au dat un mesaj clar la alegerile din 26 mai. Își doresc mai mult de la orașul în care trăiesc. Noul biroul local își asumă un mandat clar: mergem la victorie la toate alegerile ce urmează. Suntem o echipă din ce în ce mai mare. Alături de noi vin oameni cu personalități și profesii diferite, dar uniți sub un singur obiectiv: municipiul Vaslui să fie un loc unde să îți dorești să trăiești, nu doar un loc care furnizează forță de muncă pentru alte județe și state.” a declarat noul președinte al filialei locale USR Vaslui, domnul Dănuț Bîicu.

               În echipa filialei locale USR Vaslui sunt bineveniți toți vasluienii care vor să facă un nou tip de politică. Comunitatea în care trăim se va schimba doar dacă ne implicăm. 

               Toți putem pune o cărămidă la fundația României de mâine. Important este să facem primul pas.

ConyTV BârladPoliticăDrumul către 2020 – un nou început pentru filiala locală USR Vaslui!Filiala locală Vaslui a Uniunii Salvați România a organizat, în data de 7 iulie 2019, alegeri pentru funcțiile de Președinte, Vicepreședinte și membri ai Biroului Local. Evenimentul a avut loc în Sala de Conferințe a Hotelului “Vaslui” din localitatea Vaslui .                La Adunarea Generală din data de 7.07.2019,  noul...Vezi ce-i de văzut !