Cupa de Gimnastică Andreea Răducan

Ediția a 12-a, Bârlad, 25 Mai 2024

 

Cupa de Gimnastică „Andreea Răducan” organizată de campioana olimpică și mondială Andreea Răducan în orașul său natal, Bârlad, a ajuns la cea de-a 12-a ediție.

Competiția va avea loc sâmbătă, 25 mai 2024, începând cu ora 10:00, în sala de sport a Școlii Gimnaziale Episcop Iacov Antonovici din Bârlad. Peste 100 de gimnaste care se antrenează la 11 cluburi din țară, din categoriile junioare III, de nivel 6 şi 7 și junioare II de nivel 5, vor participa la cea de-a 12-a ediție a Cupei “Andreea Răducan”.

Toate gimnastele participante la concurs vor primi premii în produse, iar sportivele de pe podium vor câștiga și premii în bani, diplome și trofee, în funcție de performanța obținută în cadrul competiției.

Cu fiecare an care trece, concursul pe care îl organizăm la Bârlad este parcă mai frumos și mai motivațional. În toate edițiile Cupei de gimnastică Andreea Răducan, am trăit cu bucurie evoluțiile micilor gimnaste și le-am apreciat efortul cu care și-au depășit emoțiile. Suntem bucuroși și privim cu recunoștință faptul că sportive care au participat de-a lungul anilor la Cupa de gimnastică Andreea Răducan sunt acum componente ale echipei naționale și ne dorim ca ele să facă parte din echipa care ne va reprezenta anul acesta la Jocurile Olimpice de la Paris. Este un sentiment minunat să știi că poți contribui atât de frumos la evoluția unui copil. Vă sunt recunoscătoare tuturor celor care vă implicați și ne susțineți în organizarea competiției de la Bârlad! Vă mulțumim și vă invităm să ne fiți alături și la cea de-a 12-a ediție a Cupei!”  Andreea Răducan.

Andreea Răducan organizează evenimentul în parteneriat cu Clubul Sportiv Școlar Bârlad și beneficiază de sprijinul Primăriei Municipiului Bârlad, al Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, al Asociației pentru Gimnastică Vaslui.

Sponsorii și partenerii evenimentului sunt: Allianz-Țiriac Asigurări, Kultho, Brenntag, Sph3ra, Reserved, Sinsay, AB Systems, Toyota Material Handling, Farmec, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Mercedes-Benz România, Asociația Dedeman, Editura Litera, Teamland, First PR și Axis Communications.

 

Despre Cupa de Gimnastică Andreea Răducan

Cupa de Gimnastică Andreea Răducan a luat naștere în 2011, concursul fiind organizat cu scopul de a aduce spiritul marilor competiții internaționale în mijlocul micuțelor gimnaste. Competiția este organizată de campioana olimpică și mondială Andreea Răducan, în orașul său natal, Bârlad.

Cupa Andreea Răducan este inclusă în calendarul național sportiv de către Federația Română de Gimnastică.  Contact: Irina Mosor –  [email protected]; Telefon: 0726 850 100