Temele discutate:
Locuințele ANL. Cele 120 de apartamente din Bariera Puiești au primit toate avizile, șantierul va fi deschis în aprilie 2018.
Canalizarea din cartierele Munteni și Podeni este realizată in proporție de 55% iar refacerea străzilor va fi făcută prin pietruire in prima fază și apoi asfaltare.
Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman” este în planul de conformare din anul 2009 când nu s-a făcut nimic concret pentru a se conforma, a fost prelungit planul până în 2020 iar soluția concretă pentru cele trei secții: Boli infecțioase, Pneumologie și Psihiatrie va fi ”spitalul modular”.
Regimul activității de taximetrie va fi reglementat prin introducerea unei taxe anuale și mărirea numărului de taxi-uri de la 180 de mașini la 210 mașini, ulterior se vor da amenzi celor care nu se vor conforma.
Curățenia de primăvara va începe la 1 martie. Va continua programul de plantări copaci și trandafiri.
Rețeaua școlara a orașului a pierdut o școală și o grădiniță pe mâna inspectorului școlar general Gabriela Plăcintă, membră PSD Bârlad.
Achiziția clădirilor de la ”PIPS” în condițiile în care terenul aparține primăriei care era înscrisă la masa credală, firma fiind declarată falimentară.
Bugetul orașului este mai mic cu 30% din cauza trecerii salariilor profesorilor de la primărie la Inspectoratul Județean. 85 de milioane lei reprezinta bugetul anului 2018 și va fi împărțit astfel: investiții 12,9 milioane, cheltuieli spital 2,3 milioane, salarii Poliția Comunitară 3,9 milioane, salarii primărie 7,2 milioane lei și restul reprezentând investiții și altele.
Ultimul punct al conferinței de presă a fost întrebările jurnalistilor .

ConyTV BârladConyTV NewsANL,Bariera Puie,Dumitru Boro,PIPShttps://youtu.be/x6OvUu6sTl0 Temele discutate: Locuințele ANL. Cele 120 de apartamente din Bariera Puiești au primit toate avizile, șantierul va fi deschis în aprilie 2018. Canalizarea din cartierele Munteni și Podeni este realizată in proporție de 55% iar refacerea străzilor va fi făcută prin pietruire in prima fază și apoi asfaltare. Spitalul de Urgență...Vezi ce-i de văzut !