Luna trecută i s-a acordat titlul de “ cetățean de onoare” al Bârladului lui Carol Daniel, aceasta neștiind acest lucru! Cu complicitatea edilului șef și directorului Myosotis , englezoaica a fost invitată la o discuție subiectul fiind activitățile asociației. Numai că aceasta a fost primită în aplauze de către consilierii locali și reprezentanții mass-media.
Suprizele nu s-au oprit aici pentru că alături de “ cetățeanul de onoare “ a Bârladului, Carol Daniel s-au aflat soțul acesteia ( pe care îl știa tunzând gazonul) și cei doi parteneri ai acesteia.
De la acest eveniment nu aveau cum să lipsească voluntarii, copii speciali ai asociației, părinții și angajații Myosotis.
Încă de la momentul înfiinţării sale, Asociaţia Myosotis România şi-a propus să participe activ la ameliorarea/ soluţionarea problemelor sociale existente la nivelul comunităţii locale. În acest sens a susţinut proiecte ale căror beneficiari au fost copii cu dizabilităţi, copii abandonaţi în spital, familii care provin din medii socio-economice precare, copii de etnie rromă, copii seropozitivi din centrul de plasament. În acest moment activitatea ONG-ului atinge multe dintre păturile sociale de la nivelul comunităţii locale: familii defavorizate, copii şi tineri cu dizabilităţi, formăm tînăra generaţie prin derularea proiectului „Tineri Voluntari”.