În cadrul ședinței parlamentare pentru votarea Bugetului României pentru anul 2023 senatorul liberal Iulian Bîca a susținut și votat cele mai importante inevstiții ale județului Vaslui din acest an.

 

Am susținut și votat următoarele proiecte importante din jud. Vaslui:

-Varianta de Ocolire Bârlad se află în execuție (60%) fiind pe lista principalelor proiecte finanțate din fonduri Europene și bugetul Ministerului Transportului pe anul 2023. Investiția totală a acestui proiect este de 189.668.000 lei, prin buget fiind alocate toate sumele necesare finalizarii investiției.

-Varianta de Ocolire Vaslui cu o valoare totală, de 655.602.000 lei, are alocate sumele necesare întocmirii documentației și începerii lucrărilor.

 -Drum Express Tișița – Albița, va continua întocmirea studiului de fezabilitate cu profilul de drum express pe toată lungimea, fiind alocate toate sumele necesare întocmirii documentației.

-Magistrala Feroviara M600 Iași-Bârlad-Tecuci: se vor executa lucrări de modernizare și restabilire a parametrilor tehnici în vederea creșterii vitezei de circulație a trenurilor. În acest moment fiind la faza de licitație a lucrărilor de execuție. Valoarea lucrărilor este de 50.9 mil.EUR cu o durata de execuție de 18 luni.

Toate aceste proiecte vor fi urmărite îndeaproape pe parcursul implementării lor și se va da publicității toate etapele de realizare ale lor

ConyTV BârladAdministrațieEvenimentePoliticăÎn cadrul ședinței parlamentare pentru votarea Bugetului României pentru anul 2023 senatorul liberal Iulian Bîca a susținut și votat cele mai importante inevstiții ale județului Vaslui din acest an.   Am susținut și votat următoarele proiecte importante din jud. Vaslui: -Varianta de Ocolire Bârlad se află în execuție (60%) fiind pe lista...Vezi ce-i de văzut !