Fundația “Vasile Dumitrache” organizează

CONCURS DE ADMITERE la Centrul de Performanță în matematică “Vasile Dumitrache”

Sâmbătă, 8 octombrie 2016, ora 10:00 la Școala “George Tutoveanu” Bârlad

Fundația Vasile Dumitrache, în colaborare cu Școala Gimnazială “George Tutoveanu”, invită elevii de clasa a V-a de la școlile din Bârlad, care sunt pasionați de matematică și sunt dispuși să investească timp, energie și perseverență, să participe la concursul de selecție pentru admiterea la Centrul de Performanță în Matematică “Vasile Dumitrache”.

Acest centru oferă elevilor cu aptitudini și interes pentru studiul matematicii posibilitatea dezvoltării abilităților și a cunoștințelor acumulate în programul de școală, prin ore de studiu și practică suplimentare. Săptămânal, cadre didactice cu experiență și cu reușite remarcabile în pregătirea elevilor olimpici bârlădeni, vor conduce ore de matematică, atât teoretice, cât și aplicative, pe un palier de perfomanță superior programei școlare.

Conceput ca un proiect coerent, desfășurat pe parcursul a patru ani, urmărind evoluția grupului de elevi selecționați pe durata întregului ciclu gimnazial, Centrul de Performanță în Matematică “Vasile Dumitrache” va asigura condiții superioare de pregătire și un mediu stimulativ pentru toți participanții.

Participarea la concurs și la cursurile de pregătire este gratuită.

Înscrierile se fac la secretariatul Școlii Gimnaziale “George Tutoveanu” sau la numărul de telefon o77o 536 243, până Vineri 7 octombrie 2016 orele 14:00.

Pentru informații suplimentare vă invităm să vă adresați la numărul de telefon o77o 536 243. http://vasiledumitrache.org